välja webbhotell 5 Juli 2020

 

Om du är ute efter att bygga en webbdomän, måste du hitta ett webbhotell ( ett företag som kommer att lagra dina filer på sina servrar ) . Webbhotell företag erbjuder delade dedikerade och virtuella serverpaket , men det betyder inte att de är cookie cutter produkter . Webbhotell är ett varierat landskap där prissättning , lagringskapacitet , RAM , CPU-kraft , databaser , e-postkonton , och andra faktorer som är viktiga differentiators som skiljer en leverantör från nästa .
Desperately Seeking Servers
Innan du bestämmer dig för ett webbhotell paket , måste du veta vilken typ av hosting bäst passar dina behov .
Delade servrar är mycket prisvärd , men de kan visa sig problematisk när andra webbplatser på servern äter upp systemresurser och påverka din domän prestanda .
Dedikerade servrar eliminera delade serverfrågorgenom att tilldela alla systemresurser till din domän , men du kommer att betala en vacker slant för exklusivitet .
Virtuella servrar hamnar någonstans mellan delad och dedikerad ; flera domäner kan finnas på en virtuell server , men de verkar i en dedikerad server -liknande sätt .
Undersök för-och nackdelar med varje typ server innan plunking ner dina kreditkorts speciellt " obegränsad bandbredd " påståenden som inte är riktigt obegränsade . Ett webbhotell som har 24/7 kundsupport är önskvärt , också. Du vill ha någon att ringa när din webbplats går oundvikligen ner vid tre på morgonen .
Linux jämfört med Windows-servrar
Webbhotell innebär mer än att bara välja en typ server ; du måste bestämma om du vill gå med en Linux - baserade och Windows - baserade server ( ja , servrar kräver operativsystem ) .
Linux - baserade servrar är generellt mer populärt , plånboksvänliga investeringar . Detta är den väg att gå om du inte behöver köra program som kräver programvara från Microsoft .
Windows - baserade servrar kommer du tillbaka ett par dollar , men det är värt de dollar om du behöver för att köra specifika program . Till exempel, om du har anpassade program skrivna i Microsofts NET språk . , Vill du kasta pengar på en Windows - baserad webbserver .
Fördjupa sig i flera webbhotell ' Linux och Windows- erbjudande innan du drar den monetära avtryckaren .
Om du är redo att välja ett bra webbhotell , kolla in länkarna nedan för att läsa mer om några av de största namnen i rymden .

En annan sida som kan rekommenderas är denna